Date night...


Igår hade jag och Manuel planerat in en liten date night. Det blev en väldigt mysig kväll på restaurang Atmosfär med god mat och dryck, och fina samtal om livet. Det blir ju inte att vi är ute och äter så ofta tillsammans längre, men vi njuter desto mer när vi väl får tillfälle att göra det.
 
Barnen lämnade vi hos mormor och morfar för en övernattning. Det är så himla skönt med Meya för det har aldrig varit några problem att lämna bort henne. Aldrig något skrik eller gråt. Oavsett var vi behöver lämna henne så accepterar hon det och har knappt tid att vinka hej då. Alltid lika glad och bekymmerslös när vi lämnar henne som när vi ska hämta henne. Leo har inte heller haft några problem att vara hos andra och tykänns inget heller. Det är så skönt som förälder för då känns det inte heller jobbigt att ibland vara utan dom en dag.
 
Efter restaurangbesöket promenerade vi hem till kompisarna Linda och Magnus där vi blev bjudna på goda drinkar. En så trevlig kväll det blev! :)
 
Jag vaknade för en stund sedan. Kunde inte sova längre. Även fast jag får. Manuel låg brevid och andades djupt. Så jag tog mitt duntäcke och smög ner till vardagsrummet. Nu sitter jag här med en kopp te, tända ljus, tittar på tv och bara njuter av lugnet. Utanför fönstret regnar det och blåser hårda höstvindar. Och jag känner mig så tillfreds med livet just nu.
 
 
 
Confiterad kalv: Kastanj, Lardo, Shitake, Getost, Granatäpple
 
Ankbröst: Svartrot, Honung, Timjan
 
 Äpple Trifli: Havrecrumble, Karamell, Vanilj creme fraiche
Mitt lilla liv / 16 November, 2014 - 09:28 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: