En härlig dag...


Jag och Mano brukar försöka hjälpa varandra så att man får tid att göra saker på tu man hand. Vi har ju båda många olika hobbys och intressen som man gärna vill hinna med. På helgerna umgås vi såklart mycket hela familjen, men ibland är det väldigt skönt att komma iväg på egen hand också. 
 
Manuel brukar oftast planera in något som har med foto eller motorcykel att göra. Jag brukar oftast försöka planera in något trevligt med mina vänner (när jag inte bestämt mig för att baka). ;)
 
Igår var det min tur att få en dag för mig själv och det blev en riktigt härlig sådan! Det var strålande väder och jag kände mig alldeles lycklig när jag cyklade in till stan. Insåg att det var väldigt länge sedan jag gjorde någon utflykt utan barnen. Blev nästan lite nyförälskad i min fina stad.
 
Jag mötte upp Linda och vi traskade runt i affärer och åt sen lunch på en fransk liten restaurang på Davidshall som heter La Bonne Vie. Lyxade till det med ett glas rosé till lunchen. Sen promenerade vi vidare och slog oss ner på ett fik i solen och bara satt och njöt. Det var precis en sån här dag jag behövde och jag kände mig full med energi när jag cyklade hem på eftermiddagen igen. :)
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 18 Maj, 2014 - 19:28 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: