Sömn...


Det där med sömn. Det är nog bristen på sömn som jag har fruktat mest när det nu skulle komma en ny bebis till familjen. Jag älskar att sova! Och det gör resten av familjen också. Inte minst Meya!
 
Visst var det jobbigt i början med Meya också såklart. Dom första månaderna blev det inte så mycket sömn. Men ganska snabbt började hon sova hela nätter (har för mig att hon var ungefär ett halvår) och när hon var uppåt 1 år så började hon även sova längre på morgnarna, vilket har varit otroligt skönt.  
 
Nu börjar vi om från början och vissa nätter går det helt ok medan andra nätter inte alls går som man hoppats. Man vet aldrig riktigt vilket humör lilleman kommer vara på.
 
Vi försöker påminna varandra om att det kommer bli bättre och att det bara gäller en kort period i våra liv. Snart kommer vi kunna dela säng igen och inte bara ses 03 på natten när vi byter av varandra nere i vardagsrummet. Dom nätter där man inte får sova så mycket kan man inte låta bli att fantisera om den dagen vi kan lämna barnen hos någon annan över natten, så man kan få sova ostört en hel natt. 
 
Men som sagt... det kommer ju bli bättre. Och jag försöker passa på att njuta av känslan av att ha en liten bebis tryggt sovandes i min famn. Den tiden går snabbt förbi. 
 
 
Mitt lilla liv / 15 Mars, 2014 - 09:25 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: