Något att se fram emot...


Att vara småbarnsförälder är såklart något helt fantastiskt. Men man kommer inte ifrån att det också är väldigt intensivt med småttingar i familjen. Inte minst precis i början. Idag blir Leo 3 veckor gammal. Så liten, men redan vuxit så mycket!
 
Framåt kvällen blir både jag och Manuel så trötta att vi ofta går och lägger oss redan vid 21.00. Hela kvällen som vi hade tillsammans innan försvinner när man lägger sig så tidigt. Det finns liksom inte tid att ligga i soffan och se en film längre. Det kommer ju såklart bli bättre, men just nu måste vi prioritera sömnen för att orka med.
 
När man har ett intensivt schema som gör en väldigt trött, känns det viktigt att ha något trevligt att se fram emot. I veckan bokade vi resa till Stockholm några dagar till sommaren. Jag vill egentligen åka till Stockholm minst en gång per år, men förra året hann vi inte med det. Så nu är det sannerligen på tiden!
 
Det ska bli så fantastiskt skönt att få komma hem till vår "andra" hemstad. Träffa alla våra vänner, strosa omkring på våra favoritställen, inte behöva känna någon stress och framför allt... sova hela nätter! Som ni förstår, blir det alltså en tripp utan barnen, som kommer få spendera några dagar hos sin mormor och morfar. Åhh, vad jag längtar!
 
 
Jag och Mano i Stockholm för 4 somrar sedan...
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 21 Mars, 2014 - 20:06 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: