Första utflykterna...


Dagarna rullar på för fullt här hemma. Det är tur att Meya är på förskolan måndag till fredag mellan 09-14 (dom första 2 månaderna). Hon har så mycket energi att hon nästan klättrar på väggarna emellanåt. Hon behöver verkligen busa av sig några timmar med andra barn och eftersom hon älskar att vara på förskolan, lämnar vi henne där med gott samvete varje dag. Då får vi några timmar för oss själva att bara hinna andas lite också.
 
Att göra i ordning hela familjen för att komma iväg någonstans tar nu nästan dubbelt så lång tid känns det som. Det är många grejer som man ska ha med sig, oavsett hur kort eller långt man ska åka. Den ena får klä på lilleman och hålla tummarna för att inte blöjan behöver bytas precis när man fått på alla ytterkläder. Den andra får klä på Meya och hålla tummarna för att hon är på gott humör och inte lägger sig ner på golvet och skriker. Vår bil som kändes stor och luftig innan, känns nu plötsligt väldigt trång när alla 5 familjemedlemmar är på plats.
 
I helgen har vi gjort dom första utflykterna tillsammans, hela familjen. Min kropp känns inte helt återställd ännu, men lite kortare utflykter orkar jag med iallafall. I lördags åkte vi ner till hundfältet på stranden och rastade av Akira och Meya. Idag har vi gjort besök på en 4H gård och tittat på alla djuren. Meya har en förkärlek till hästar och det var också det enda hon tjatade om från det att vi kom in på gården tills det var dags att åka hem. Vi ska åka tillbaka igen när dom har ponnyridning och då vet jag en liten tjej som kommer vara överlycklig.
 
Imorgon är det måndag och ny vecka. Det känns otroligt skönt att veta att Manuel kommer vara hemma 3 veckor till innan den är dags för honom att börja jobba igen.
 
 
 
 
 
Lilleman gör det han är bäst på för tillfället... sova!
 


Mitt lilla liv / 09 Mars, 2014 - 19:24 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: