Första ridturen...


Idag gjorde vi en liten söndagsutflykt till 4H gården här i Malmö. Där kan man prova på ponnyridning på söndagar för en liten slant och vi tänkte att det kunde vara roligt för Meya att testa (som väldigt ofta pratar om just hästar).
 
Vi visste inte riktigt hur hon skulle reagera då hon aldrig suttit på en häst förut. Och även fast hon är en liten tuffing, så kunde hon ju lika gärna blivit rädd och inte velat sitta på hästen alls.
 
Men inte Meya! Så fort vi förklarat att hon skulle få rida på en häst, så blev hon så ivrig att hon höll på att tjata öronen ur oss. Hon klappade på sitt huvud hela tiden och sa att hon ville ha en hjälm (som hon såg att dom andra flickorna hade på sig).
 
Hon var det yngsta barnet på plats och vi visste att vi skulle behöva gå bredvid och hålla i henne så hon inte trillade av. Men instruktören gick bara fram till Meya och satte upp henne på hästen, gav henne tyglarna och sen red dom iväg. Manuel gick såklart bredvid, men någon hjälp behövdes då inte. Vi blev lite förvånade båda två att det gick så bra. Vår stora duktiga tjej!
 
OM hon var glad! Och OM hon blev ledsen när hon inte fick rida mer. Det lär nog bli fler söndagsutflykter hit i sommar har jag en känsla av. ;)
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 01 Juni, 2014 - 16:48 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: