Fina stunder...


Det är verkligen något speciellt med att få se sina barn lyckliga. Att få se när dom skrattar av ren och skär glädje. Då smälter hjärtat lite. 
 
Jag försöker verkligen ta till mig och minnas alla fina stunder som vi redan har haft dom här (snart) 3 åren. Man önskar så innerligt att man kan skydda sina barn från allt ont i världen. Skydda dom från elaka människor, ensamhet, orättvisor och hemska sjukdomar. Tyvärr ligger inte all den makten i mina händer, även om man såklart gör allt man kan. Men just nu kan jag njuta av att kunna se dom där vackra bruna ögonen glittra av obekymrad förväntan.
 
När Meya nu har blivit lite större, då är det extra kul att följa henne och se hur hon upptäcker nya intressen och nöjen hela tiden. Något som hon har kommit på att hon tycker väldigt mycket om är... kalas! Åh, vad hon lyser upp! Hon snurrar runt i sin klänning och finskor och pratar hela tiden om "paké" och "tåtta". För att inte tala om fiskedammen!
 
Förra helgen var vi på kalas för kompisen Elias som fyllde 3 år. Meya var glad hela dagen. Och mitt hjärta gick nästan sönder. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt lilla liv / 14 Juni, 2014 - 19:24 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: