Bo på slott...


I helgen var det dags för min och Manuels övernattning på Teleborg slott. Det var vår födelsedagspresent till varandra i år. Barnen fick stanna kvar hemma hos farmor och farfar. 
 
Det är ett otroligt vackert slott. Jag blev alldeles lyrisk och uppspelt när vi gick uppför den långa trappan. Det är häftigt med gamla byggnader. Det finns så mycket historia som är kul att ta reda på. Jag älskar att försöka föreställa mig hur saker och ting såg ut och vad som har hänt i just den här byggnaden på den tiden. Det är en häftig känsla!
 
När vi hade checkat in och lagt väskorna på rummet, blev vi bjudna på kaffe och fika. Sen gick vi ut i slottsträdgården och satte oss på en filt. Vi hade med oss lite mousserande vin, choklad och jordgubbar. Framåt kvällen blev det 3 rätters middag och efter middagen tog vi en kvällspromenad. När vi kom tillbaka till hotellet slog vi oss ner i sofforna och tog en liten avec (haha, som riktiga pensionärer!)  ;)
Efter en god natts sömn, åt vi en ordentlig frukost innan det var dags att checka ut från slottet.
 
Vi hade verkligen perfekt väder den här dagen. När vi kom fram hängde det stora mörka moln på himlen, vilket gjorde slottet ännu mer dramatiskt och nästan spöklikt. Efter vi hade fikat så tittade solen fram och vi passade på att njuta i trädgården med vår lilla picknick. Sen kom regnet och åskan och det var riktigt mysigt att sitta inne på slottsrummet och höra hur åskan dundrade utanför dom stora fönstrena.
 
Det blev en otroligt mysig utflykt och jag kan verkligen rekommendera det här stället om man vill bo på slott! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 29 Juni, 2014 - 18:52 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: