Halvvägs...


Jag är lika fast bestämd den här gången att alla mina extrakilo som jag dragit på mig under graviditeten ska bort. Vartenda kilo!
 
Den här gången blev det 12 kg. Jag har ingen orealistisk plan att allt ska bort på bara ett par månader med någon form av strikt superdiet. Det funkar helt inte för min del. Ett rimligt mål för mig har varit att gå ner 2 kg i månaden. Jag har alltså 6 månader på mig, vilket känns överkomligt.
 
Kroppen har återhämtat sig betydligt snabbare än när jag fick Meya. Då kände jag mig helt sänkt och orkade ingenting förutom att ta hand om den lille i början. Efter 4 månader tvingade jag mig själv att komma igång lite smått med träningen. Med med Leo kände jag mig taggad att komma igång betydligt snabbare och la in riktiga träningspass efter bara 2 månader. Skönt att man fick känna sig lite piggare i kroppen den här gången!
 
Nu är jag halvvägs och det känns väldigt skönt! Det har varit lite tuffare än jag tänkt mig och det tror jag mest har att göra med att det är sommar och semester. När man är ledig vill man ju gärna kunna unna sig lite extra. Hade sett fram emot att äta en massa glass och dricka rosévin den här sommaren. Men det har inte blivit så mycket av varken det ena eller det andra.
 
Såklart unnar jag mig lite godsaker emellanåt, man får bara välja tillfällena lite noggrannare! ;)
 
 
 


 
 
 


Mitt lilla liv / 23 Juli, 2014 - 16:00 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: