Att våga...


Igår var jag och Manuel ute och körde en sväng med motorcyklarna tillsammans. 
 
Linda och Magnus var så snälla och kom över ett par timmar och passade barnen. Det är alltid lite svårt för oss att hitta barnvakt under sommaren, då dom flesta är bortresta. Så det är guld värt med fina vänner som kan ställa upp. :)
 
Enda sedan jag tog mitt körkort för 11 år sedan, har jag varit väldigt feg för att köra på en motorcykel som jag inte känner till. Den enda hoj jag har kört på är min mammas och den känner jag mig väldigt trygg på. Men för varje år som gått har den där rädslan och osäkerheten bara blivit större. Det har liksom blivit en spärr. 
 
Men så bestämde jag mig tillslut för att ta mig i kragen och göra ett försök åtminstone. Så vi började vår lilla utflykt med att köra ut till en stor parkering, där jag fick testa Manuels motorcykel. Det är nästan löjligt vad läskigt det kändes i början. Men efter ett tag kändes det bättre och jag vågade även köra en bit på landsväg. Nästa gång kanske jag vågar köra lite inne i stan också. 
 
Det är en väldigt skön känsla. Att känna att man varit rädd för något under många år och när man väl tar mod till sig så inser man att man faktiskt klarar av det. Och det var inte alls så farligt som man trodde. Det är en härlig känsla för självförtroendet! :)
 
 
 
Mitt lilla liv / 21 Juli, 2014 - 20:04 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: