Så kom vintern...


Jag var visst naiv och trodde att vi skulle slippa snö och vinter helt den här säsongen. Men där hade jag fel! Igår började det snöa på morgonen och sedan fortsatte det under hela dagen/kvällen/natten och imorse när jag vaknade var det ett riktigt snötäckt vinterland utanför fönstret.
 
Får vara glad att vi slapp snö under december och nästan hela januari i alla fall. Allt blir så mycket jobbigare när det är kallt och snöigt ute. Det känns som att det tar dubbelt så lång tid att göra i ordning hela familjen på morgonen när jag ska lämna Meya på förskolan. Att jag dessutom är lika smidig som en heffaklump för tillfället gör det ju saken lättare heller.
 
Morgonpromenaderna med Akira går långsammare nu och vi hinner inte gå riktigt lika långa promenader längre. Jag försöker kompensera genom att ha henne lös i stort sätt hela promenaden, så att åtminstone hon får springa av sig så mycket som möjligt. Akira klagade inte på snön idag. Hon såg tvärtom ganska nöjd ut där hon lufsade omkring i sitt varma täcke. Sötnos!  
 
 
 
 
Mitt lilla liv / 28 Januari, 2014 - 15:32 / Akira
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: