Mini me...


Så var man tillbaka på jobbet igen efter en ganska lång julledighet. Det har varit väldigt skönt och välbehövligt! När vi kom hem från Småland var det 2 korta arbetsdagar och sedan har vi haft 3 dagars ledighet igen. Dom här dagarna har verkligen varit avkopplande. Vi har gått långa promenader tillsammans varje dag och på kvällen har vi tagit det lugnt och sett en massa bra film när trollet har somnat.
 
Sen har vi faktiskt fått en hel del gjort i hemmet också. Det är samma sak varje år för min del. När januari kommer så börjar det klia i fingrarna och jag vill städa och rensa ut så mycket som möjligt. Det känns alltid som en bra start på nya året. Vi har rensat igenom lådor, gått igenom hela källaren, slängt en massa saker och lagt ut en hel del till försäljning (nu har vi bara vinden och garaget kvar, sen är jag nöjd!).
 
När jag gick igenom alla byrålådor, så hittade jag ett gäng fotoböcker som jag inte kollat i på länge. Jag och Manuel bläddrade i en bok med bilder från när jag var liten. Vi brukar alltid få höra att Meya är så lik sin pappa. Och det är dom också! Men när vi satt och bläddrade i den här boken så dök det upp en bild på mig som gjorde att vi båda skrattade till. Vi konstaterade att det finns bestämt en hel del likheter mellan mig och Meya också. Min goa lilla trollunge!
 
 
Bordsskicket verkar vara ungefär detsamma också...  ;)
 


Mitt lilla liv / 07 Januari, 2014 - 14:46 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: