Meyas rum...


Den här helgen har vi städat bort allt som har med julen att göra. Hur mysigt det än är varje år, så brukar det alltid kännas skönt att städa undan alla tomtar i januari. Då vill man börja se framåt igen och tänka på allt spännande som man har framför sig det här nya året. Att det långsamt blir ljusare på kvällarna är också otroligt skönt!
 
Nu har vi äntligen blivit färdiga med Meyas nya sovrum också. Det är något mindre än hennes förra rum, men hon trivs väldigt bra. Hon älskar att sitta vid sitt lilla bord och ha tebjudning med sina mjukisdjur.
 
För en vecka sedan bytte vi ut hennes spjälsäng mot en "riktig" säng. Vi visste inte alls hur hon skulle känna första natten i nya sängen, men det gick hur bra som helst. Innan jag lägger mig på kvällen så går jag alltid in till Meya och tittar till henne. Jag kan fortfarande tycka att det känns lite konstigt när hon nu ligger där i sin nya säng. Som ett stort "riktigt" barn. Ingen liten bebis längre. Ändå ser hon så liten ut att jag nästan vill ta upp henne och bara hålla henne i min famn. Hon växer alldeles för snabbt! (Återigen... jag är väldigt känslosam och hormonell nu!)  ;)
 
Här kommer lite bilder på Meyas nya rum iallafall!
 
 
Växasäng från Mio.
Matta från Esprit.
 
 
Väggdekor från Unikdekor.
 
 
Barntavlor från Hoppelina.
 
 
Kista från House of Hedda.
 
Den fina gungstolen har Meya fått av sin farmor.
 
 
Fåtölj från Åhlens.
Bord från Ikea.
 
 
Världens sötaste lilla kakfat från House of Hedda.
 
(Jag var nog minst lika lyrisk som Meya när vi fick hem den här.)  ;)
 


Mitt lilla liv / 13 Januari, 2014 - 16:58 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: