Lilla prinsessan...


När Meya kommer hem från förskolan på dagarna så är det mycket som ska hinnas med. Hon måste plocka fram alla sina favoritleksaker, hälsa på Akira, springa runt bordet och skrika av sig lite, sätta på tvn och tjata om att hon vill ha sin napp.
 
Men efter allt det där viktiga, så kommer hon till nästa minst lika viktiga moment... kläderna. Hon accepterar att hon inte får bestämma själv vad hon ska ha på sig på förskolan, men hon vet att den här överenskommelsen inte gäller när hon väl är hemma.
 
Så hon skyndar sig in på sitt rum och plockar fram en av sina tyllkjolar ur byrån (just nu är det en mörkblå med glittriga paljetter som gäller), hon vill ha ett av sina diadem i håret (helst ska jag eller Manuel också ha ett diadem), och sen plockar hon fram sin lilla smyckesask med pärlhalsband och hänger runt halsen. Ibland sätter hon sig också i hallen och plockar fram mina svarta skor med en liten klack.... och sen är hon färdig!
 
Hon är hur nöjd som helst och skrattar förtjust när hon får syn på sig själv i spegeln. Man kan såklart inte låta bli att skratta för sig själv också. Hon är ju bara för söt när hon trippar omkring i sin outfit som en liten prinsessa. Man undrar var dom får allt ifrån, för jag är då varken särskilt intresserad av varken klänningar eller skor. Men Meya har alltid tyckt om att klä upp sig så här och väldigt tidigt märkte vi av hennes stora intressen för skor.
 
Det är så roligt att följa vår lilla trollunge och se hur henne egenskaper och intressen utvecklas och ändras hela tiden.
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 23 Januari, 2014 - 22:03 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: