Första biobesöket...


Ja, den här helgen har försvunnit av bara farten. Precis som alla andra helger med andra ord. Det är knappt att man hinner med.
 
Kylan har kommit till Malmö och ska bestämt stanna kvar ett tag till enligt väderprognoserna. Det har t om snöat lite till och från. Inte så att man ens i närheten kan åka pulka, men ett tunt snöpuder ligger över gräsmattan just nu. Så i lördags var det på med extra varma kläder och sen åkte hela familjen ut till Bokstogen för en långpromenad. Kan inte säga att det var en särskilt rask promenad och det var mest tack vare min stora mage. Det börjar bli tungt nu!
 
På kvällen hade vi barnpassning av min pappa som kom hem till oss, då jag och Manuel skulle gå på Malmö Opera och se "MIss Saigon". En present som vi fick av mina föräldrar förra året. Det var riktigt länge sedan jag var på teater nu, så det var kul att se. (Måste ju också erkänna att så fort jag kommer in på en teater så suger det till i magen på mig. Gud, vad fantastiskt kul det hade varit att få stå på scen igen! Det är något jag verkligen kan sakna ibland!)
 
Idag har vi gjort en familjeutflykt och tagit med Meya på sitt allra första biobesök. Vi såg "Bamse och tjuvstaden". Meya var som väntat helt såld och skrek högt av förtjusning när filmen började. Sen satt hon mestadels lugnt och stilla under hela filmen, mumsade popcorn och drack saft. Det känns så kul att hinna med sånt här innan den lilla gossen kommer till världen. Vi kommer ju såklart fortsätta göra en massa roliga utflykter med Meya sen också, men det känns lyxigt att vi båda kan ge henne all uppmärksamhet nu. Sen blir det ju två små knoddar som man ska fördela uppmärksamheten på.
 
 
Popcorn och mys med pappa...
 
Meyas glädjeskrik när den ridån gick upp...  ;)
 
 


Mitt lilla liv / 26 Januari, 2014 - 20:33 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: