Fina vänner & god mat...


Det har varit fina dagar för min del den senaste tiden. Mycket fokus dom här dagarna har legat på mina vänner och på mat. Det råkar ju också vara två av mina favoritsysselsättningar!  ;)
 
Det började redan i torsdags då jag mötte upp Louise och Frida för en afterwork på Metro på Möllan. Drack ett väldigt gott alkoholfritt mousserande rosévin och åt naturligtvis Metros goda fisksoppa. Mysigt med lite tjejsnack utanför hemmet!
 
I fredags var vi hembjudna till Manuels kollega där jag fick träffa alla hans kollegor för första gången. Det blev en tapaskväll där alla tog med sig lite olika godsaker. Jag och Meya var bara där någon timme dock, för sen var dags att åka hem och lägga det lilla trollet.
 
I lördags bjöd vi hem Linda och Magnus för en myskväll framför brasan med hemlagad pizza. Det var ett litet tag sedan nu, så det var väldigt trevligt att äntligen ses igen.
 
Igår började jag dagen med en söndagsbrunch på Ribersborgs kallbadhus med tjejerna Sara, Catty och Ullis. Den perfekta starten på vilken söndag som helst!
 
Nu är det måndag och exakt 4 arbetsveckor kvar för min del nu, vilket känns väldigt skönt. Nedräkning pågår!
 
Kallbadhuset... huh, vad det blåste kyligt den här dagen!
 
Jag och Sara på väg mot brunchen...
 
I söndags åkte jag och Meya till en stor djuraffär och tittade på alla djuren.
Billig och bra söndagsunderhållning!  ;)
 
 


 


Mitt lilla liv / 20 Januari, 2014 - 14:06 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: