24 dagar kvar...


24 dagar kvar till beräknat förlossningsdatum. Jag har hela tiden trott att den lilla gossen ska komma för tidigt. Och varje gång jag får en förvärk, så stelnar jag till och fasar för att det ska sätta igång redan. Men ännu så länge ligger han kvar där inne och lever loppan.
 
Även fast jag är väldigt bestämt över att inte föda för tidigt, så är det inget jag kan påverka (mer än att försöka ta det så lugnt som möjligt). Och även fast jag inte alls känner mig redo ännu, så kanske jag faktiskt måste börja tänka lite på allt praktiskt. Det kan ju trots allt sätta igång när som helst.
 
I helgen ska jag försöka förbereda mig genom att packa väskan som man ska ha med sig till BB. Jag behöver också gå igenom alla kläder som vi har fått till pojken. Lägga allt i rätt storleksordning och se om något fattas som vi behöver köpa till.
 
Imorgon ska Manuel och pappa renovera färdigt det sista i pojkens rum. Det rummet har ju inte blivit riktigt klart ännu, då det fortfarande ska läggas golv där inne. Det ska bli väldigt skönt att inreda rummet och göra allting färdigt där inne. Då kanske jag börjar känna mig lite mer redo också.
 
 
 
 


 
 


Mitt lilla liv / 31 Januari, 2014 - 11:49 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: