Ladda batterierna...


Idag har jag och Manuel haft en dag på tu man hand. En dag bara för oss två att ladda batterierna inför allt som snart kommer hända. Det kändes välbehövligt.
 
Vi lämnade Meya och Akira hos mina föräldrar imorse och åkte sen vidare till The Lodge. Senast vi var på The Lodge så firade vi vår 2 års bröllopsdag och hade en riktigt mysig helg. Vi har pratat flera gånger om att åka tillbaka dit igen och nu tyckte vi att det var ett bra tillfälle att passa på.
 
Först hade vi tillgång till spa med bastu, dusch, jacuzzi och vilorum med förfriskningar. Sen fick vi varsin halvkroppsmassage. Det var så avslappnande att jag höll på att somna. Visste inte riktigt hur det skulle gå att få massage med min stora mage, men det var inga problem. Jag fick ligga på sidan istället och det gick hur bra som helst.
 
Sen var det dags för en god brunch och vi satt i nästan 2 timmar, åt gott och njöt av att inte behöva känna oss stressade.
 
När det var dags att köra tillbaka till Malmö igen kändes man alldeles avslappnad i hela kroppen. Tänk vad bara några timmar kan göra mirakel ibland!  :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 02 Februari, 2014 - 20:28 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: