I väntans tider...


Min mage är så stor nu så det känns som att jag ska sprängas ibland. Jag tittar mig i spegeln och tycker inte att magen ser särskilt stor ut. Men sen ställer jag mig på sidan och ser profilen. Då inser jag att det ser ganska absurt ut. Det är tur att det bara är en dryg vecka kvar. Det ska bli skönt att bli av med den här enorma magen som gör mig ungefär lika smidig som en sjöko. Sen ska det bli skönt att komma igång med träning och bli av med alla dom extra kilo som jag dragit på mig under den här graviditeten. Att långsamt få komma tillbaka till mitt gamla jag igen!
 
När lillkillen sparkar och sträcker på sig gör det så ont så jag knappt kan andas emellanåt. På kvällen brukar jag ha mycket sammandragningar och magen blir hård som en sten. Då känns det som att magen kommer spricka.
 
Det börjar kännas pirrigt nu. Han kan komma vilken dag som helst. Jag funderar mycket på vem det är som ligger där inne. Funderar på hur han ser ut och vad det kommer bli för en liten människa. Snart kommer vi få träffa honom för första gången. Vår lilla påg.
 
 
 


Mitt lilla liv / 15 Februari, 2014 - 17:16 / Leo

Postat av: Frida T

Tycker du ser fin ut :)

Svar: Tack! :)
Linda...

2014-02-22 @ 22:02:08Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: