Gå ner i varv...


Fredag och helgen börjar alldeles strax. Känns verkligen som att kroppen går på nedräkning för fullt. Är så trött så att jag hade kunnat somna rakt upp och ner i kontorstolen när jag är på jobbet. Men nu är det bara 2 arbetsdagar kvar och sen går jag på min efterlängtade mammaledighet.
 
Min förhoppning är ju att gossen ska stanna kvar i magen ett par veckor till, så att jag får chansen att verkligen vila upp mig ordentligt under den tiden. Plus att jag fortfarande har en del grejer som måste förberedas.
 
I tisdags blev jag riktigt orolig över att allt skulle sättas igång. Det började när jag kom hem från jobbet med en molande mensvärk. Det har jag ju haft tidigare också, men den här gången gav det inte med sig och värken fortsatte under hela kvällen. Jag vred och vände på mig, suckade och pustade när jag försökte somna. Då tänkte jag att "Nu är det nog dags. Inatt kanske vi får åka in till BB."
 
Och när jag tänkte på det kände jag mig rädd, orolig och stressad. Manuel kliade mig på ryggen och försökte få mig att slappna av. Jag själv låg med gråten i halsen och rabblade upp allt som jag inte hunnit förbereda ännu "Jag har inte packat väskan till BB. Gossens rum är inte färdigt. Jag har inte hunnit gå igenom alla hans kläder..." osv 
 
Tillslut somnade jag. Och vaknade upp i min egen säng och inte på BB som tur var. Hela tisdagen kände jag mig stressad och hade magkatarr när jag kom hem från jobbet, så tror jag att det var anledningen till att min kropp började reagera. Jag bestämde då att jag måste försöka sluta stressa över allt som ska göras och ta det lite lugnt. Han kommer när han är redo helt enkelt och det finns inte så mycket jag kan göra åt det. Och även om jag inte hinner förbereda allt som jag tänkt mig, så löser det sig alltid på något sätt ändå.
 
Nu ska jag ha en trevlig och avkopplande helg!  :)
 
 
Ser fram emot att hinna baka lite när jag slutat jobba nästa vecka.
Dessa gjorde jag för ett par veckor sedan. :)
 
 
 


Mitt lilla liv / 07 Februari, 2014 - 14:05 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: