Första lediga dagen...


Det var en lite märklig känsla att gå hem från jobbet igår och veta att det kommer dröja mer än 1 år innan jag kommer tillbaka igen. En väldigt skön känsla måste jag erkänna! Jag har verkligen ett fullspäckat år framför mig nu. Men det känns spännande och lite pirrigt!
 
Min första lediga dag började precis som alla andra dagar med att göra mig och Meya i ordning, sen lämnade jag av Meya på förskolan och efter det var det dags för 1 timmes långpromenad med Akira.
 
Men sen har jag varit en sväng hos frisören, vilat efter lunchen (jag trodde inte att jag var så trött, men jag deckade direkt) och plockat i ordning alla gossens små kläder. Det känns så skönt att få koll på allt som jag inte har haft ork och tid till innan. Är verkligen glad att jag bestämde mig för att gå hem någon vecka innan beräknat födelsedatum. Det behövs!
 
Akira såg väldigt förvånad ut när jag kom hem igen efter bara 1 timme hos frisören. Hon tittade förvånat på mig och blev så glad att hon inte riktigt visste var hon skulle ta vägen. Jag förklarade för henne att från och med idag kommer hon ha sällskap hemma varje dag i ungefär 2 år. Tänk vilken lycka för en liten hund!  ;)
 
 
 
Mitt lilla liv / 12 Februari, 2014 - 20:51 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: