Nyårsafton...


Efter en veckas julfirande i Småland är vi nu tillbaka i Malmö igen. Manuel har semester hela den här veckan också, vilket är väldigt skönt. 

Idag är det nyårsafton. Det känns nästan lite konstigt att allt gått så snabbt. Imorgon startar ett helt nytt år. 2015. Det ska bli spännande att se vad nästa år kommer att erbjuda. 

Kvällen kommer spenderas hemma hos min syster Kajsa och hennes familj. Vi ska äta 3 rättersmiddag och ha det mysigt tillsammans. Kusinerna får leka med varandra. Och när alla barnen somnat ska vi äta ostbricka och ha det lugnt och skönt. Det blir ingen alkohol för min del i år, då det känns mer värt att kunna köra hem hela familjen inatt. 

För Akira är det här årets jobbigaste dag  och ännu viktigare att kunna vara nära henne hela tiden så att hon kan känna sig lugn och trygg. 

Innan man fick barn var det betydligt mer festande som gällde på nyårsafton. Men nu är det faktiskt precis såhär jag vill spendera årets sista dag. En mysig kväll med nära och kära. Inga konstigheter. 

Hoppas att ni alla får en riktigt trevlig nyårsafton iallafall och ett gott nytt år! :)
Mitt lilla liv / 31 December, 2014 - 17:16 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: