Kärt återseende...


Nu har jag och Manuel bott i Malmö tillsammans i lite mer än 5 år. Jag är verkligen glad att vi valde att fllytta söderut. Särskilt när vi sedan bestämde oss för att skaffa barn. Att ha närheten till sin familj blir värd så mycket mer då.
 
Men jag kan absolut sakna Stockholm. Sakna staden, vännerna och det livet man levde då. Det var ju lite annorlunda såklart. Men vi försöker besöka Stockholm åtminstone en gång om året. Och har vi möjlighet att åka utan barnen (dom är ju ändå så små nu), så hinner vi dessutom njuta ännu mer av både storstan och vännerna.
 
Nu under hösten och våren så är Manuel uppe nästan varannan vecka eftersom han går en kurs där. Med lite pusslande så har vi nu lyckats lösa så att även jag kan följa med upp till Stockholm i slutet av januari. Mina föräldrar kommer passa barnen så att vi kan vara uppe torsdag till söndag tillsammans. Åhh, vad jag längtar! Det ska bli underbart trevligt! Och alldeles ljuvligt att få sova 3 hela nätter. Snart blir det kärt återseende!  :)
 
 
Lite bilder från våra Stockholmsresor.
 
1 månad innan vårt bröllop.
 
 
Höst i Stockholm som nygifta.
 
 
Höggravid med lilla Meya i magen.
 
 
Har vi tur får vi bo i den här underbara lägenheten i januari igen. :)
 
 
Vår senaste tripp var bara för 5 månader sedan.
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 11 December, 2014 - 21:09 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: