Julfirande...


Igår var det alltså julafton och detta året firade vi hemma hos Manuels föräldrar i Mönsterås tillsammans med hans farmor, farfar, bröder och lilla kusinen Adrian. Meya var på strålande humör och väntade spänt på jultomten hela dagen. Det här var Leos första julafton men tyvärr mådde han inte lika bra. Med hög feber och hosta så var han både trött och gnällig större delen av dagen. Stackars liten!
 
Men julfirande blev det såklart ändå. Vi kollade på Kalle Anka, åt god julmat, välkomnade tomten, delade ut julklappar och åt sen väldigt mycket julgodis samtidigt som vi vuxna spelade julklappsleken. Varken Meya eller Leo var intresserade av att gå och lägga sig när det var dags för det och fick istället sitta uppe ett par timmar till. Är det julafton så är det!
 
Juldagen spenderades väl inte riktigt som vi tänkt oss då jag och Manuel åkte in till sjukhuset med Leo. Efter att ha haft väldigt hög feber i en vecka nu och dessutom en massa hosta varje natt som hållt oss alla vakna, så kände vi att det var dags att åka in och kolla att allt stod rätt till med honom. Efter att ha läst på lite började vi nämligen misstänka att han åkt på lunginflamation. Men proverna visade att det var helt enkelt en envis förkylning. Så vi köpte med oss hostmedicin och mer alvedon och nu håller vi tummarna för att vår lilla gosse ska få må bättre snart igen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 25 December, 2014 - 17:09 / Meya




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: