En tuff vecka...


Veckan har varit tuff. På många olika sätt. Det är ju så ibland. Livet liksom. 
 
Det är omöjligt att alltid känna sig glad och lycklig. Ibland känns allt trist och mörkt och man vill helst gömma sig under täcket. När livet känns så får man bara försöka kämpa på så gott man kan. Påminna sig själv om att det går över. Det blir bättre. Och man får faktiskt lov att vara deppig ibland. 
 
Brist på sömn har definitivt varit en bidragande faktor till min nedstämdhet. Älskade lilla Leo, som har sovit helt fantastiskt innan, har den senaste månaden sovit extremt dåligt. Man hinner knappt somna om innan han vaknar till igen och börjar gråta. Jag hoppas och tror att det är tänderna som spökar. Hoppas att det kommer bli bättre snart. Men jösses, vad det tar på krafterna att inte få sova ordentligt. 
 
Som två räddande änglar ringde mina föräldrar för någon dag sedan och frågade om dom skulle passa barnen över natten. Och nu ligger jag här i sängen efter 9 timmars sömn och känner mig äntligen ganska utvilad. 
 
Efter att vi lämnat barnen igårkväll trodde Manuel att vi skulle åka raka vägen hem för att laga mat. Men istället körde jag in till stan och överraskade med att ha bokat bord på vår favoritrestaurang Hai. När man haft det lite tufft är det ännu viktigare att man gör något trevligt tillsammans. Och det här var precis vad vi behövde.
 
 
Lite barhäng i väntan på vårt bord.
(Alkoholfritt vin för min del)
 
 När vi kom hem åkte pyjamasbyxorna på och sen låg vi i soffan
och kollade på nya säsongen av Homeland.
 


Mitt lilla liv / 07 December, 2014 - 10:47 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: