Veckorna som går...


Nu har Manuel jobbat i 2 veckor och man har kommit in i gamla rutiner igen. Veckorna går så vansinnigt snabbt så det är nästan läskigt. Plötsligt är det måndag och innan man hinner reagera så är det redan fredagkväll igen. Helgerna går ju dessvärre lika snabbt dom. 
 
Den här helgen har varit en ganska lugn sådan. I fredags hade vi en riktig mysdag med tacos och film på kvällen. Igår gick vi en ordentlig långpromenad i bokskogen på förmiddagen. Sen var jag ute och åt på kvällen med vännerna Catty, Sara och Ullis. Vi har inte setts på hela sommaren nu, så det var trevligt att träffas för att sitta och prata lite. Vi åt på restaurangen Mrs Brown. 
 
Idag är det söndag. Jag ligger i soffan med lilleman och väntar på att resten av familjen ska vakna. Ligger och lyssnar på hur ösregnet smattrar mot rutorna och på åskan som har dundrat på sedan en timme tillbaka. Vilken mysig söndag, kan man tänka då. Men för min del är det inte alls trevligt. Jag startade nämligen höstens hundkurser förra söndagen och med tanke på hur vädret ser ut nu, så lutar det mot att jag måste ställa in dagens kurstillfälle. Och det känns aldrig roligt! Jag får vänta några timmar till innan jag bestämmer mig. Mirakel har ju hänt förr! ;)
 
 
 






Mitt lilla liv / 31 Augusti, 2014 - 07:40 / Mitt lilla liv




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: