Vänner i Stockholm...


Nu har vi varit i Stockholm i nästan 4 dagar och i eftermiddag är det dags att åka hemåt igen. Det känns faktiskt lagom och nu längtar jag efter att pussa på barnen när vi kommer hem. Men det är skönt att få längta lite efter sina barn i en annars så fullspäckad vardag. Är så glad och tacksam över att mina föräldrar kunde hjälpa till att passa barnen dom här dagarna!
 
Vi har haft det riktigt härligt i Stokholm. Vädret har varit bra, vi har fått sovmorgon varje dag och hunnit träffa alla våra fina vänner. Mer än så kan man inte begära på sin semester!
 
Första dagen tog vi ju det bara lugnt här på söder på tu man hand, vilket var precis vad vi behövde. I onsdags träffade jag Sara en stund på dagen och mötte sedan upp Manuel och Holge på stan. På kvällen åkte vi hem till Andreas och Ava och fick se deras nya fina lägenhet. Där mötte vi upp Mattias, Kristin och Holge. Drack vin och satt och pratade. Sen promenerade vi över till Texas Longhorn för middag. Kvällen avslutades med en drink på Piren. Det kändes nästan som att man var utomlands där vi kunde sitta med sjöutsikt och perfekt kvällsvärme.
 
 
 
 
 
 
I torsdags gick vi på en fotoutställning på Fotografiska. Där såg vi bland annat en utställning av Sebastiao Salgado. Sen promenerade vi ner till Gamla stan och åt lunch. Framåt kvällen tog vi oss in till Norr Mälarstrand och mötte upp vännerna Sara, Per, Emma och Henrik. Vi tog först en fördrink på Orangeriet och fortsatte sen med middag på italienska Trattorian. En väldigt mysig kväll blev det här också! Det var alldeles för länge sedan vi träffades allihopa. Har verkligen saknat gänget!
 
 
 
 
 
Idag ska vi möta upp fina Åke och äta lunch tillsammans innan det börjar bli dags att bege oss mot flygplatsen. Vi tackar Stockholm för den här gången och alla våra fina vänner. Det var 2 år sedan vi var i Stockholm senast och jag hoppas att det inte ska behöva dröja lika länge tills vi har möjlighet att komma upp nästa gång!
 


Mitt lilla liv / 08 Augusti, 2014 - 11:56 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: