Slut på sommaren...


Nu är vår semester slut. Det har varit två långa härliga månader tillsammans. Idag började Manuel jobba igen och tanken på att vara ensam hemma med båda barnen hela veckan känns plötsligt som en liten utmaning. Nu är man ju bortskämd med att hela tiden vara två vuxna som hjälps åt. Men det dröjer nog inte länge innan man kommer in i andra rutiner.
 
Imorgon är det dags för Meya att börja på förskolan igen. Det har varit ett långt uppehåll för henne men förhoppningsvis finner hon sig snabbt. Hon har ju gått och blivit blöjfri under semestern också, så jag hoppas att det kommer gå bra även på förskolan. Det är inte så många timmar i veckan som hon är där, men likväl behövligt för oss alla. Jag tror verkligen att hon har saknat att röja runt med andra barn i sin ålder. Energin är ju trots allt obegränsad. Jag vet inte hur många gånger hon har tjatat på mig idag "Mamma, leka!"
 
I och med att semestern tog slut, så slutade även sommaren. Nu känns det verkligen som att det snart är höst. Det har regnat hela dagen idag och på himlen hänger det tunga gråa moln. Det är inte särskilt varmt ute och jag fick till och med plocka fram jackor till oss alla när vi skulle gå ut på (en ytterst blöt) långpromenad.
 
Hej då sommaren och tack för den här gången!
 
 


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt lilla liv / 18 Augusti, 2014 - 15:58 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: