Sista semesterveckan...


Nu är vi inne på vår sista semestervecka. Vi har verkligen haft en lång och härlig semester den här sommaren. Det är ju alltid lätt att drabbas av lite jobbångest när semestern lider mot sitt slut, men vi ska försöka njuta ändå.
 
Sedan en vecka tillbaka har det blivit betydligt svalare ute. Bara över en natt kändes det som att sommaren tog slut och vi långsamt börjar röra oss mot hösten. Men det gör inte så mycket faktiskt. Det blev nästan lite för varmt under juli månad med över 30 grader. Tycker att det är perfekt värme som det är ute just nu (ca 23-24 grader).
 
Vi har försökt göra någon trevlig familjeutflykt varje dag sedan vi kom hem från Stockholm. Det här är ju också sista veckan för Meya innan hon börjar på förskolan igen. Vi har varit på Lomma zoo och klappat djuren, ridit ponny på 4H gården, badat på simhall (första gången för Leo) och idag åkte vi ner till Klagshamn. Där åt vi lite lunch vid mina föräldrars hodda och gick sen en långpromenad längs med havet. Alltid mysigt med en sommarutflykt till hamnen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 13 Augusti, 2014 - 17:26 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: