En dag på söder...


Igår kom vi äntligen till Stockholm. Den här gången var det så lyxigt att vi blev hämtade på flygplatsen av en kompis till Manuel som skjutsade oss direkt till vårt hotell på söder. Vi har planerat in en hel del under dom här dagarna, men just igår bestämde vi oss för att bara ta det lugnt helt för oss själva. Ingen stress, inga måsten. Precis vad jag längtat efter!
 
Efter lunch gick vi omkring och shoppade lite kläder. Både nytt och från second hand butiker. Vi gick förbi Kohphangan för något litet att tugga på samt avnjuta en svalkande öl i värmen. (Det var galet varmt under gårdagen!) Vi hittade också till Muffinsfabriken och åt en choklad/bananmuffin. Är det semester så är det!
 
Det blev en sen middag på kvällen och vi hittade tillslut en plats på uteserveringen på Fenix där vi slog oss ner. Perfekt att kunna sitta på Götgatan, luta sig tillbaka och bara sitta och titta på folk. Perfekt aktivitet när man är sådär lagom trött och slö.
 
Efter middagen gick vi en promenad i området. Det är så otroligt mysigt med alla gamla gränder, fina hus och den vackra utsikten över hela Stockholm från Mosebacke. Vi strosade omkring och njöt av den varma sommarkvällen. Fantiserade över hur vårt liv hade sett ut idag om vi hade bestämt oss för att bo kvar i Stockholm. Det är en rolig tanke att leka med.
 
Kvällen avslutades med en god drink på cocktailbaren Vampire Lounge. Det blev alltså en riktig heldag på söder! Kärlek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
Mitt lilla liv / 06 Augusti, 2014 - 11:13 / Kärleken
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: