Sömntuta...


Idag har Leo varit på 2 månaderskontroll. En läkare klämde lite överallt och konstaterade att allt såg ut som det skulle. Skönt!
 
Allt flyter på här hemma med lilleman. Han har börjat skratta en hel del och man blir lika glad varje gång han skiner upp som en liten sol. Han är fortfarande så liten. Ännu så länge går han med på att sova i min famn (vilket är något av det mysigaste som finns). Jag ser ändå fram emot att han ska bli lite större. När han kan hålla huvudet stadigt, börjar jollra och kan vara lite mer närvarande. 
 
Nätterna går faktiskt väldigt bra. Han får kvällsmat vid 23 tiden innan vi går och lägger oss. Sen äter han en gång mitt i natten och sen blir det på morgonen igen (allt mellan kl 06-09).
 
Dom senaste 2 dagarna har han dock bökat omkring och hållt mig vaken väldigt länge. Detta kompenserade han inatt genom att hoppa över en måltid. Jag vaknade till kl 07, tittade på klockan och insåg att jag inte varit uppe en enda gång på natten. Var tvungen att dubbelkolla att han verkligen andades. Det gjorde han och han var varken hungrig eller sugen på att vakna. Så han sov en timme till innan det var dags för frukost. Sömntutan!
 
Jag vet att det är lite för bra för att vara sant (det verkar som att han försöker klå sin storasyster i sömn), men det är ju bara att tacka och ta emot när man får sådana här nätter! :) 
 
 
 


 
 


Mitt lilla liv / 23 April, 2014 - 17:21 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: