Första Smålandsbesöket...


Då var vi hemma igen efter en påskhelg i Småland. Det har varit Leos första besök till Småland. Första resan överhuvudtaget faktiskt. Bilresan gick förvånansvärt bra både dit och hem. Leo sov nästan hela resan och Meya höll sig också lugn.
 
Vädret har varit helt fantastiskt skönt den här helgen och vi har verkligen kunnat njuta av att sola i trädgården och ordentliga långpromenader varje dag. Barnen har även fått leta efter sina första påskägg vilket dom tyckte var kul. Ok, Leo förstod ingenting... men om något år kommer han bli lika glad som Meya blev! ;)
 
Lilleman har ju redan träffat farmor och farfar en gång tidigare, men nu var det också dags att träffa Manuels bröder med respektive och Manuels mormor/morfar och farmor/farfar. Leo och Meya har även fått en ny liten kusin som heter Adrian och är bara ett par månader äldre än Leo. Det är otroligt vad mycket som händer på några månader när dom är så här små. Det blir roligt när dom blir lite större också, så att kusinerna kan busa för fullt med varandra när vi kommer upp på besök.
 
 
Kusinerna spanar in varandra...
 
 Farbror Robin busar med Meya...
 
 Lilleman skrattar för fullt...
 
Meya är imponerad av farfars nya saltvattensakvarium...
 
 


Mitt lilla liv / 21 April, 2014 - 20:51 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: