Små hjärtslag...


Även fast vi redan varit på ett ultraljud, så var det först idag som det blev dags för själva inskrivningen på mödravårdscentralen.
 
Samtal, fylla i blanketter, lämna massa prover och kolla så att allt ser bra ut. Blodtrycket var utmärkt som vanligt, men däremot hade jag redan för låga järnvärden. Precis som förra gången.
 
Den här graviditeten började jag känna små sparkar och rörelser från knoddas redan i vecka 11-12. Det är ju vanligt att man känner rörelser mycket tidigare andra gången. Men dom senaste veckorna har det varit väldigt lugnt och jag har knappt känt något alls. Även fast jag inte har trott att det varit något att oroa mig över, har jag ändå inte kunnat låta bli att tänka på det emellanåt. Så det var en väldigt skön känsla när vi skulle lyssna på hjärtljuden och det pumpade på för fullt där inne i magen. Knodden lever och verkar ha det bra!
 
Nu längtar jag till ultraljudet som vi ska på om 3 veckor. Är så nyfiken att jag nästan spricker! Undrar om det är en flicka eller pojke. Jag har verkligen ingen aning eller känsla vad det kommer bli. Men det ska bli väldigt spännande att ta reda på det!
 
 
 


Mitt lilla liv / 12 September, 2013 - 21:12 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: