Plockepinn...


Igår inledde vi helgen med att gå ut och äta middag med hela gänget (eller ja, riktigt hela gänget blev det inte då Louise och Peter tyvärr var sjuka.) Det är verkligen mycket sjukdomar nu när hösten kommer smygande och alla barnen börjat på förskola. Själv är jag inne på min tredje vecka av förkylning. Man börjar bli duktigt trött på det nu. Barnmorskan sa att det är vanligt att man är dålig mycket längre när man är gravid. Hoppas det går över snart!
 
Men iallafall så möttes jag, Mano, Frida, Farshid, Carro och Tobbe upp på Malmö Brygghus för en öl först. Alkoholfritt vin för min del dock. Är glad att dom flesta restauranger faktiskt har lite olika alkoholfria alternativ nu. Det känns ju festligare än läsk iallafall!
 
Sen gick vi vidare till tapas restaurangen Plockepinn. Har ätit här flera gånger, men nu var det ett tag sedan. Hade verkligen sett fram emot den här kvällen med god mat och sällskap av våra vänner. Nu när dom flesta har småbarn, så blir det ju väldigt mycket pusslande och den här middagen planerade vi in säkert 1 månad i förväg.
 
Det blev en väldigt trevlig kväll iallafall och efter vi hämtat vårt lilla troll hemma hos moster Louise, så måste jag säga att jag somnade i samma sekund som jag la huvudet på kudden när vi kom hem.
 
 
 
 
Toast Skagen gjord på handskalade räkor, löjrom och dill.
Gratinerad getost på toast med honung och pinjenötter.
 
Pankopanerad roulad från Fridshills kycklingfarm med ost/baconaioli.
Högrev med palsternackspuré.
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 14 September, 2013 - 17:15 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: