Nytt kapitel...


Idag började "allvaret" på riktigt. Manuels pappaledighet är slut och därmed är föräldraledigheten över för den här gången. Vi har varit hemma med lilltjejen i nästan 2 år och det känns konstigt att vi nu båda ska tillbaka till jobbet.
 
Från och med idag kommer Meya vara på förskolan på heltid. Vår stora tjej! Eftersom jag börjar senare på morgonen är det jag som kommer lämna Meya på förskolan. Inskolningen har gått över förväntan och hon har varit glad både när Manuel lämnat henne och kommit tillbaka. Men idag var det nästan som att hon förstod att någonting var annorlunda. Vi hann knappt komma innanför dörren innan hon gömde sig bakom mina ben, klamrade sig fast, sträckte sina små armar mot mig för att jag skulle lyfta upp henne. Tårarna rann på henne när jag sa hej då. Men det hade inte varat länge berättade fröknarna och resten av dagen hade rullat på utan problem.
 
Ja, nu är det helt andra dagsrutiner som gäller och det kommer bli ett betydligt stressigare schema för oss båda. Det har ju varit så lyxigt att en av oss varit hemma på dagarna. Men men, det här kommer bli bra! Det kommer nog bara ta några dagar att komma in i alla nya rutiner. Nu väntar ett nytt kapitel för familjen Ek.
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 02 September, 2013 - 20:30 / Meya

Postat av: Idan

Oh, grattis till den lille i magen! :)

Och spännande att ni också tar klivet in i förskolevärlden. Vi lämnar på heltid första gången imorgon och jag är otroligt pirrig, speciellt då våran inskolning har flytit allt annat än bra. Men nu känns det iaf bra. :)

Hoppas allt är bra med er och det går fortsatt bra för Meya. :)
Kram!

Svar: Tack snälla! :)
Ja, gud det känns verkligen som ett helt nytt kapitel nu när man är inne i förskolevärlden! Ens lilla bebis är liksom inte en bebis längre. Förskola... och sen börjar dom lågstadiet... Känns nästan läskigt när jag tänker på det! ;)

Åh, vad jobbigt med lillen. Det är verkligen hjärtskärande att lämna bort sin älskade om tåtarna rinner och dom klamrar sig fast. Hoppas att det kommer bli bättre snart! (Men det blir det säkert!) :)

Ha det så bra! Kram!
Linda...

2013-09-09 @ 19:32:33
URL: http://helajavlajag.blogg.seNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: