Morgonpromenader...


Nu är vi inne i andra veckan av att Meya är på förskolan och vi jobbar. En del av dom nya rutinerna innebär att jag varje morgon går en långpromenad med vovven innan jobbet.

Efter att jag lämnat Meya på förskolan, så har jag och Akira en timme för oss själva att promenera omkring på Bulltofta. Det känns så oerhört lyxigt att få den tiden för sig själv och Akira är hur glad som helst.

Vi har ju alltid promenerat mycket på tu man hand. Men senaste åren har hon fått vänja sig vid att Meya alltid är med. Inte helt oväntat blir det ju då ofta att uppmärksamheten ligger på trollungen i barnvagnen.

Men den här timmen är det bara jag och Akira och det märks att hon njuter! Hon får springa lös långa sträckor, vi traskar på i hennes tempo och jag har alltid godis med mig så att vi kan träna lite på promenaderna.

Sen är det ju väldigt skönt för min egen del också att hinna röra på mig. Jag är alltid så himla trött när jag kommer hem från jobbet, att det känns väldigt bra att kunna bocka av någon form av aktivitet redan innan jobbet.

Alla nöjda och glada! :)

 

 

 

 Mitt lilla liv / 09 September, 2013 - 20:22 / Akira
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: