Mini babyshower...


 I måndags hade jag bjudit hem Louise, Carro och Frida på lite scones och te framför brasan hemma hos oss. Tycker det är så trevligt att kunna hitta på något mysigt även på vardagarna.
 
Eftersom det bara är en vecka kvar till bf för Louise, så kom vi tjejer på den briljanta idén att överraska med en liten mini babyshower (vi höll samtidigt tummarna för att den lille inte skulle bestämma sig för att komma till världen för tidigt).  ;)
 
Vi dukade fram nybakade scones med tillbehör, minicupcakes, en päron & kardemumma kaka, bär och frukt. Blåste upp ballonger och ställde fram små paket. Sen hade vi en riktigt mysig tjejkväll tillsammans!
 
Förra gången blev både jag och Louise överraskade med en babyshower av tjejerna. Då var det sommar och vi satt ute i solen och fikade tillsammans.
 
Det är så lustigt att det är ungefär 4 månader mellan mig och Louise den här graviditeten, för det var det även förra gången när jag väntade Meya och hon Elias. Man kan nästan tro att det var planerat, men det har bara blivit så. Ska bli väldigt kul att få lite sällskap även under min nästa mammaledighet. :)
 
 
 
Presentöppning...
 
Godsaker... :)
 


Mitt lilla liv / 16 Oktober, 2013 - 13:57 / Mitt lilla liv

Postat av: louise

<3 ja det är bra tajming av oss!

Svar: Sannerligen! :)
Linda...

2013-10-16 @ 20:50:17Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: