Med spänning...


Jag är nu i vecka 22 och det känns lite galet att tiden går så snabbt. Bara dom senaste veckorna har magen vuxit som bara den och det är inte utan att man funderar på hur stor man egentligen ska bli den här graviditeten. Inte alltför stor hoppas jag!
 
Ännu så länge så mår jag bra. Lite allmänt trött, en envis nästäppa och nära till gråten hela tiden (jag vet inte om jag lyckas se något på tv överhuvudtaget utan att tårarna tränger fram!)  ;)
 
Jag försöker njuta av den här graviditeten. Ta vara på den häftiga känslan av att bära på en liten människa. Även om det är jobbigt emellanåt, så är det trots allt en fantastiskt häftig upplevelse. Jag och Manuel är ju rörande överens om att det räcker gott och väl med två barn. Så detta är sista gången jag kommer vara med om allt det här. "Man ska aldrig säga aldrig" säger alla till mig då. Och det är väl sant såklart. Men jag kan nog ändå säga med 99 % säkerhet att det inte kommer bli några fler barn efter den här lilla knodden.
 
Jag lägger handen mot magen och känner hur han sparkar för fullt. Kan inte låta bli att le. Funderar på vem det är som finns där inne. Tänker att det ska bli kul att få lära känna den här lilla människan.
 
Jag har ingen aning om vem du är, men jag ser med spänning fram emot att välkomna dig till världen.
 
 
Lillkillen vinkar till världen...  ;)
 
 


Mitt lilla liv / 18 Oktober, 2013 - 20:25 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: