Helgbesök...


Den här helgen har vi haft besök av Manuels bror Robin och hans sambo Josefine. Det blev en helg med promenader, fika på stan, middagar, spel och film. En lugn och mysig helg!
 
Både jag och Josefine är ju gravida, så man orkar inte med alltför fullspäckade dagar. Robin och Josefine väntar också en liten pojke, men redan nu i december. Så det här var sista besöket ner till Malmö för deras del innan det börjar bli dags. Så roligt det ska bli med kusiner som är så nära i åldern! :)
 
Även fast väderprognoserna såg trista ut från början, så visade Malmö upp riktigt härligt höstväder den här helgen. Idag däremot är det inte alls lika fint väder. Det är klass 3 varning och en storm är tydligen på väg in över landet. Det blåser och regnar för fullt där ute just nu.
 
Idag är jag faktiskt hemma från jobbet och vabbar för första gången. Meya har klarat sig väldigt bra sen hon började på dagis, men idag så rann näsan konstant och hon hostade för fullt. Kändes inte schyst mot dom andra barnen på förskolan. Så idag försöker jag ha en mysig och stillsam dag med lilltjejen och hoppas på att hon kommer känna sig bättre imorgon.
 
 
 Fika på stan...
 
Haha, Meya mitt i ett skrik...  ;)
 
 
Meya tycker om Josefine väldigt mycket och
passar ofta på att få hålla handen. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 28 Oktober, 2013 - 13:19 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: