Födelsedagstjejen...


Idag fyller Meya 2 år! Min stora tjej!
 
Jag minns när Meya var alldeles nyfödd och jag satt där i soffan med henne i min famn och grät. Grät för att hormonerna rusade i min kropp och för att jag blev deprimerad när jag tänkte på att hon inte skulle vara sådär liten för alltid. Just då ville jag bara trycka på pausknappen och kunna ha henne sovandes i min famn resten av mitt liv.
 
Det är tur att den där lilla depressionen gick över, för nu tycker jag att det är väldigt spännande att se alla framsteg som lilltrollet gör. Det händer så mycket hela tiden och man är lika löjligt faschinerad av allt nytt som hon gör.
 
I helgen har det varit mycket firande för födelsedagsbarnet. Farmor och farfar från Småland har varit på besök hela helgen. Lördagen började med att dom åkte iväg med Meya till Busfabriken, medan jag och Manuel ordnade inför kalaset. Dom såg ganska nöjda och trötta ut alla 3 när dom kom hem igen efter ett par timmar. Efter lunch och vilostund, så var det dags att ta på kalaskläderna och sen kom dom första gästerna.
 
Förra året när Meya fyllde 1 år så bodde vi i lägenheten och hyrde föreningens lokal för att få plats med alla gäster. Det här året blev vi inte fullt lika många och allihopa fick plats i huset. Meya fick så många paket att hon blev alldeles snurrig i huvudet tillslut. Till middag blev det bl a grillad korv (en av Meyas favoriter) och på dessertbordet fanns det minicupcakes, cakepops, kanelbullar och massa frukt. Men roligast var nog fiskedammen. ;)
 
Hon har verkligen blivit ordentligt uppvaktad hela helgen och har somnat som en stock varje kväll. Mitt älskade lilla hjärta!
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 06 Oktober, 2013 - 21:20 / Meya

Postat av: caroline

kolla din mail

2013-10-07 @ 19:08:34
Postat av: Åke Bjurström

Hej min vackra vän!
Vad härligt att Meya fick en så fin dag! Tråkigt att jag inte har möjlighet att följa Meya och er på lite närmre håll!(Men skall inte klaga tack och lov för Internet!) Och att det är en liten till på väg är som en saga! Tänker på er! En stor kram till er allihop!

Svar: Hej min fina! :)
Ja, jag vet att du har så fullt upp på ditt schema (som alltid) ;)
Men jag vet att du finns där för oss, och vi för dig!
Och du vet att du alltid alltid är välkommen hit OM du skulle få några dagar ledigt!

Många kramar!!
Linda...

2013-10-14 @ 08:21:32Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: