Vecka 25...


Idag går jag in i vecka 25. Helt galet! 60% av graviditeten har redan passerat.
 
Jag har precis börjat vänja mig vid tanken på att jag är med barn på något sätt. Nu måste jag nog börja vänja mig vid tanken på att det snart faktiskt kommer ett barn också. Det känns fortfarande väldigt overkligt.
 
Det är full fart på lillkillen inne i magen nu. Varje kväll tar jag Manuels hand och håller mot min mage, så att vi båda kan känna när gossen har kvällsdisco där inne. Det är definitivt en kvällsmänniska!
 
Till min stora fasa inbillar jag mig att han är mer natt/morgon aktiv än vad Meya var när hon låg i magen. Det sägs ju ofta att man kan märka av barnets dygnsrytm redan i magen. Och eftersom vi är så vansinnigt bortskämda med Meya som sover som en stock varje natt, så är det inte utan att jag blir lite orolig när han sätter igång på nätterna.
 
Jag hoppas innerligt att vi ska få den här lille att också sova gott om nätterna. Och morgnarna... såklart! Jag är så vansinnigt morgontrött och det kommer nog bli den största omställningen med att få en bebis till familjen. Att inte få sova ut på morgnarna. Idag gick jag liksom in och väckte en yrvaken Meya klockan 09.30. Hur underbart är inte det för någon som är så morgontrött som jag är ?!  :)
 
Vi får helt enkelt vänta och se hur det kommer bli när han kommer ut. Oavsett vilken dygnsrytm den lille har så kommer ju dom första månaderna innebära väldigt få timmars sömn per natt ändå. Han är ju inte mer än bebis! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 05 November, 2013 - 08:04 / Leo
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: