Stockholmsbesök...


Den här helgen har vi haft finbesök från Stockholm. Ingen mindre än min kära vän Sara har nämligen varit här.
 
Det var så himla länge sedan vi sågs nu. När vi båda bodde i Stockholm träffades vi varje vecka (ja, varje dag under dom perioder då vi jobbade tillsammans), så när vi nu konstaterade att det var över 1 år sedan sist, så kändes det alldeles på tok för länge!
 
I fredags när jag hämtat henne på flygplatsen och vi gått husesyn, så blev det en lugn fredagkväll med middag & vin, följt av hembakad kladdkaka och häng i soffan. Lördagen började med en ordentlig promenad på Bulltofta och sedan körde vi in till stan och gick på afternoon tea. Väldigt trevligt! I söndags tittade solen fram till vår stora glädje och då åkte vi ner till stranden och lät Akira springa av sig. Vi promenerade omkring på Bo01 och tog en kaffe på Espresso. Efter pannkakslunch var det sen dags att skjutsa ut Sara till flygplatsen igen.
 
Det har varit en väldigt lugn och mysig helg tillsammans iallafall och nu hoppas jag att det inte ska dröja så länge till nästa gång vi ses. Jag hoppas verkligen att vi ska kunna ta oss upp till Stockholm nästa sommar och träffa alla våra fina vänner där uppe! :)
 
 
Afternoon tea...
 
Promenad på hundfältet...
 
Fina Sara och jag...
 


Mitt lilla liv / 18 November, 2013 - 20:24 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: