Sista jobbhelgen...


Idag har varit sista jobbdagen på ovanvåningen. Iallafall på ett tag. Nu är Meyas rum färdigt och planerna är att vi ska kunna flytta in henne till sitt nya rum redan imorgon. Det känns väldigt kul att se hur det kommer bli. Rummen är ju något mindre nu, så det gäller verkligen att planera inredningen. Det finns inte plats för några stora utsvängningar. Men det är ju bara ett barnrum och då behöver man inte alltför mycket utrymme som tur är.
 
Lillkillens rum är nästan färdigt också. Men i hans rum ska vi lägga nytt golv på ett litet område och det golvet måste ligga och torka ca 2 månader först. Det kommer iallafall bli färdigt innan killen kommer till världen och det är det viktigaste. 
 
Nu ska vi mest flytta möbler, sätta upp gardiner, tavlor och göra det mysigt i både Meyas och vårt nya rum. Men det är ju sånt som jag tycker är roligt iallafall! :)
 
Nu är planerna att vi ska försöka sänka tempot lite på helgerna och hinna med julmys och annat trevligt.
 
Jag har faktiskt hunnit med lite jultrevligt redan idag då jag hann träffa vännerna Sara, Ullis och Catty för en fika. Te och smörgåsar, följt av glögg och lussekatter/pepparkakor. Så gott och mysigt! Mer sånt ser vi fram emot :)
 
 
 
 
 
Mitt lilla liv / 30 November, 2013 - 17:11 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: