November...


Den här bloggen är min lilla dagbok och jag älskar att kunna bläddra tillbaka i tiden, titta på bilder och läsa gamla inlägg. Det gjorde jag alltid med mina gamla dagböcker och fotoalbum också. Bara ett lite modernare sätt att blicka tillbaka på allt nu. 
 
Satt häromdagen och läste en massa gamla inlägg och blir lika nostalgisk som vanligt.
 
Vad hände i november för 1 år sedan. Ja, Meya hade precis lärt sig att gå och knallade omkring som bara den. Vi bodde fortfarande i vår lägenhet men fick i slutet av november nyckeln till huset och blev husägare. Det var en stor dag! :)
 
 
 
I november för 2 år sedan - då hade lilla Meya kommit till världen och det mesta kretsade kring lillan. Det är märkligt hur fort man glömmer bort hur allting kändes när hon var så liten. Hormonerna rusade och jag upplevde en enorm stress och frustration över att amningen inte fungerade och att hon inte gick upp i vikt. När jag inte oroade mig över maten, så var det tuffaste med den här tiden bristen på sömn. Med tanke på hur bra hon sover nu, så minns man knappt alla dom där nätterna då man på ren rutin tvingade sig ur sängen flera gånger per natt för att ge henne mat. Det är verkligen en kämpig period i början!
 
 
 
I november för 3 år sedan - då var vi alldeles nygifta. Eller, ja vi hade varit gifta i 3 månader. Vi åkte en sväng till Stockholm för att njuta av hösten tillsammans och träffa alla våra vänner. Både tjejkompisarna och grabbgänget!
Vi hade nedräkning till vår bröllopsresa till Thailand och längtade så mycket efter sol och värme.
 
Tänk så mycket som händer varje år och hur olika perioder i livet man går igenom! :)
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 13 November, 2013 - 14:47 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: