Jobbhelger...


Dom senaste 2 månaderna har varit ganska intensiva och fullspäckade för vår del. Nu börjar det kännas av då både jag och Manuel är så trötta att det känns som man stiger upp mitt i natten när det är dags att gå upp på morgonen.
 
Vardagarna går i ett som vanligt. Hämta/lämna på dagis, jobba, långpromenad med Akira, laga mat, underhålla Meya, städa, handla och ja, allt sånt där vardagligt som måste hinnas med. I kombination med vara gravid i vecka 27 (med allt vad det innebär) så kan jag lova att när fredagen äntligen kommer så är man fullkomligt slut i kroppen. Egentligen hade jag helst legat i framstupa sidoläge i soffan hela helgen, men som småbarnsförälder/hundägare/husägare är det tyvärr inte riktigt möjligt.
 
Innan har vi iallafall kunnat hämta andan lite på helgen. Det har vi dock inte haft tid med på sistone. Eftersom vi renoverar på ovanvåningen, så har det varit vårt främsta fokus även på helgerna. Och när vi inte har renoverat så har vi haft besök från olika delar av landet. Det är ju något som är väldigt trevligt såklart, så det har varit skönt som omväxling.
 
Men att bara ha en helg med familjen där man inte har något planerat och inga måsten, det känns som en halv evighet sen just nu. Vi har valt att försöka jobba med att dela av rummen så fort som möjligt, så att vi ska kunna vara lite lediga på helgerna framöver och kunna njuta av en lugn och mysig jul. Det behövs verkligen nu!
 
Min pappa har varit här och jobbat väldigt mycket också och det är vi oerhört tacksamma för. Nästa helg har vi planerat in en sista jobbhelg och sen tänker vi faktiskt lägga undan allt och fixa dom sista detaljerna i början på nästa år istället. Men det kommer bli väldigt fint när allting är klart. Det känns riktigt skönt att ha 3 sovrum på ovanvåningen, istället för 2.
 
Idag är det söndag och solen strålade in genom fönstret när vi vaknade. Det börjar bli riktigt kallt ute nu. Manuel skulle fortsätta arbetet med att hyra släp och röja undan allt bråte som har legat i trädgården. Men innan dess, så lyxade vi till det med en liten familjeutflykt. Vi åkte ner till hundfältet där både hund och barn fick springa av sig ordentligt. Sedan avslutade vi med en fika på Espresso med "tomtelatte" och pepparkaksmuffins (egentligen är det först nästa helg man får börja mumsa på sånt, men jag tyckte att vi förtjänade lite julmys redan idag!)
 
 
Praktiskt att både hund och barn tycker att agility är underhållande!  ;)
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 24 November, 2013 - 19:49 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: