Halloween...


Igår var det halloween. Det märktes inte så mycket här i området. Jag såg några barn som gick förbi med korgar på gatan, medan andra ägnade sig åt aktiviteten "bus" och smällde fyrverkerier i säkert en halvtimme.
 
Idag var det maskerad på Meyas dagis och hon gick dit som ingen mindre än... Batgirl. Hur söt som helst! Fast öronen slet hon av sig illa kvickt, dom var hon inte alls intresserad av.
 
Något Halloween firande blev det inte för min del. Istället mötte jag upp Linda efter jobbet idag och körde in till Vellingeblomman för att gå på deras "julmarknad". Ja, jag vet... det är egentligen alldeles för tidigt att börja tänka på julen. Men fördelen med att titta på juldekorationer redan nu är att man inte behöver trängas alltför mycket med alla andra.
 
Så idag inhandlades lite jultomtar, ljuslyktor och två fina julstrumpor. (Ja, lillkillen fick en julstrumpa han med, även fast det dröjer ett tag tills han ska fira sin första julafton.) Även fast det är nästan 8 veckor till jul, så kändes det ändå mysigt att redan nu börja gotta sig lite bland tomtar och ljus!  :)
 
 
Batgirl!
 
Fikade en köttbullsmacka och en liten bakelse i form av en pumpa...
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 01 November, 2013 - 21:16 / Meya
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: