Påskfirande...


Med påsken kommer röda lediga dagar och för vår del brukar det ofta innebära att vi passar på att åka till Småland för att hälsa på Manuels familj. Det blir så kort tid annars om man bara åker fredag till söndag. Med tanke på att det känns som att man packar med sig halva huset i bilen varje gång, så är det skönt om man kan vara borta några dagar extra när man väl åker.
 
I torsdagskväll efter jobbet körde vi från Malmö och kom fram mitt i natten. Nu har vi en lat och ledig påsk framför oss, vilket känns välbehövligt (särskilt nu efter några intensiva veckor på jobbet!).
 
Förra påsken när vi var här var det också kallt och snöigt. Då firade Meya sin 6 månaders dag. Men påsken för 2 år sedan då låg lilla Meya i magen och vi kunde sitta utomhus i t-shirt och sola. Som vilken sommardag som helst!  Det känns väldigt avlägset just nu när man tittar ut ur fönstret.
 
Större delen av gårdagen snöade det för fullt. Men vi har varit ute på ordentliga långpromenader ändå. Akira är alldeles lycklig när hon får springa omkring lös i skogen. Och Meya likaså! ;)
 
Meya ute och går med farmor och farfar...


Mitt lilla liv / 30 Mars, 2013 - 13:48 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: