Influensa och vårsol...


Jag förstår inte att det är fysiskt möjligt att sova så mycket som jag gjort dom senaste dygnen. Jag har på allvar ont i vissa delar av kroppen för att jag har legat i samma sovställning alldeles för många timmar.
 
6 dygn med feberfrossa blev det. Efter att ha läst på lite så har jag kontaterat att det med största sannolikhet är influensan som har härjat i min kropp. Idag var första dagen som jag inte vaknade upp med feberfrossa och det kändes nästan lite ovant. Men jag har ändå varit hemma från jobbet idag. Vill inte riskera att smitta mina kollegor! Och jag håller verkligen alla tummarna för att Manuel ska klara sig ifrån det här. (Meya har redan feber, snorig näsa och ett jäkla humör så det är nog försent att hoppas för henne!)
 
Med tanke på hur lite energi jag har haft i helgen, så är det tur att Manuel har haft desto mer. Han har haft en massa små projekt och har fixat och donat både i huset och i trädgården.
 
Det har varit sköna plusgrader ute dom här dagarna, all snön är bortsmält (igen) och solen har lyst på en klarblå himmel. Medan dom flesta har njutit av något som påminner om årets första vårdagar, så har jag mest legat uppe på rummet och tittat ut ur fönstret.
 
Men idag tvingade Manuel mig att komma ut en stund för att få lite frisk luft, vilket i ärlighetens namn inte var en dum idé. Har inte varit utanför dörren på hela helgen. Manuel klippte grenar på plommonträdet, Akira låg på gräset och tuggade pinnar, och jag försökte busa med en skrattande Meya genom att jaga henne runt huset (vilket sen resulterade i en ca 10 minuter lång hostattack.)
 
Nåja... det var skönt med lite frisk luft. Och det var skönt att säga hej till solen. Snart är jag frisk igen!
 
 
 
 
 
 
 


Mitt lilla liv / 04 Mars, 2013 - 20:15 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: