Fullspäckade dagar...


Tidig arbetsvecka. Klockan ringer 05:30. Det är kolsvart i sovrummet och jag hinner tänka att det fortfarande är natt innan jag stänger av larmet. Somnar om. Sen ringer klockan 10 minuter senare igen. Inser att det inte var ett skämt trots allt. Konstaterar att dessa tidiga morgnar borde vara olagliga. Inser att jag konstaterar detta varje morgon.
 
Vintern är tillbaka i Malmö. Igen.
 
Det snöar lätt och blåser iskalla vindar när jag cyklar till jobbet dessa tidiga morgnar. Det är inte konstigt att den här perioden känns tung på många olika sätt. Jag är så trött på snö och kyla.
 
Den enda fördelen med att börja jobba så förbannat tidigt, är att jag får sluta väldigt tidigt på fredagarna. Klockan 11:00 tackar jag för mig och tar helg.
 
Det är väldigt stor skillnad att vara tillbaka på jobbet från när jag var mammaledig. På många olika sätt såklart. När jag var mammaledig promenerade jag ca 1 1/2 timme per dag och tränade även styrketräning när Meya låg och sov. Nu sitter man still på sin rumpa hela dagen på kontoret och när man kommer hem är man så trött att man inte orkar lyfta ett finger. Så jag har ju knappast hunnit med särskilt mycket träning på sistone.
 
Därför är det extra skönt när man har ork och tid att gå ut på en ordentlig powerwalk med Akira. Det är visserligen trevligt att promenera med Meya också, men då blir det ganska långsamma promenader. Jag och Akira är ett bra träningsteam!
 
Så med en brännande känsla i benmusklerna drar vi nu igång den här helgen!
 
 
Min träningspartner...
 
Visst är det vackert, men nu får vintern vara slut snart...
 
En klassisk "vägval" bild som genast får min hjärna att börja snurra och
tänka på alla dom val man har gjort och alla val man har framför sig...
 


Mitt lilla liv / 22 Mars, 2013 - 21:51 /
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: