Egentid...


Efter en fullkomligt kaotisk vecka på jobbet, så var det mer än välbehövligt med helg! Att mina kära föräldrar dessutom erbjudit sig att passa Meya från fredag till lördag, kändes just den här helgen mer behövligt än annars. Så skönt med ett barnfritt dygn och att kunna få lite egentid!
 
Vi lämnade av lilltrollet direkt efter jobbet igår och åkte sen hem för att göra oss iordning inför kvällen. Först åkte vi hem till vännerna Linda och Magnus för lite champagne, mojito och tilltugg. Sen åkte vi vidare till Lilla torg för att äta en god middag på Mello Yello tillsammans.
 
Det var så himla skönt att komma hemifrån! Vi har varit hemma mycket i huset sedan vi flyttade och efter att ha varit sjuk en hel del på sistone, var det verkligen dags att komma ut lite bland folk igen!  ;)
 
Så fantastiskt det var att lägga sig på kvällen och veta att "imorgon får jag sova huuuur länge jag vill!" Naturligtvis vaknar jag då 08:00 av mig själv (det händer aldrig annars!) och kan inte somna om. Tack för den!
 
Men jag har fått en hel del gjort här hemma idag vilket känns skönt. Nu ska vi strax åka hem till mamma och pappa för att äta middag och hämta hem våra små troll igen.
 
 
 
Kryddig risrätt i kreolsk tappning med lammkorv, kyckling, musslor och räkor...
 
Chokladfondant med vaniljglass och färska hallon...
 
 
 


Mitt lilla liv / 16 Mars, 2013 - 15:22 / Mitt lilla liv
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: